Elvepadling

-Guidede turer med kajakk
Vi kan levere guidede turer for grupper opp til 5 personer pr nå. Varighet på turene vil være mulig å tilpasse kundens ønsker. Men det er ønskelig at turer varer i et minimum av to timer, dette for å bli litt komfortabel i båten.

Nøra – nybegynnertur
• 3 timers tur på Nøra, put-in ved innkjøringen til Langtjønna, take-out ved rasteplass over ”Fossan”. Denne turen egner seg godt for de som har padlet litt før, kanskje drevet med kano og havpadling og ønsker en variert og artig opplevelse på elv. Elven i seg selv er svært egnet for nybegynnere, men har et par seksjoner som vil føles som artige mestringsmomenter. Elven egner seg fint for å undervise og gi en innføring i grunnleggende elvepadling. Grad -2. Man kan fint bruke hele dagen på dette strekket, det er fullt mulig å ta det flere ganger.

Glomma – for nybegynnere og mer erfarne
• Hel og halvdagstur på Glomma. Å padle Glomma er en svært rolig og behagelig opplevelse – helt rolig elv og flott natur gjør dette til en fin tur. Put-in og take-out justeres etter turfølgets ambisjoner om tidsbruk, det er mye rolig og fin elv å ta av.

Kajakk Introkurs:

2 dagers introkurs som leder opp til våttkort på elv. Med sertifisert instruktør og alt padleutstyr inkludert.

Ved 2 deltagere: 3100 kr/pers
Ved 3 deltagere: 2700 kr/pers

Kurs fra 0900-1530 over 2 dager.

Kajakk elvekajakk whitewater kayak guide riverguide

Erlia er en kjempeflott elvestrekke som egner seg svært godt for nybegynnere så lenge man har med kompetente guider.

Dunder Adventures guider elvepadling på de alt av elver i Nord Østerdalen.

Dunder Adventures guider elvepadling på de alt av elver i Nord Østerdalen.