Sykkel

Guidede turer
Priser for sykkelutleie finner du her

Guidet Sti- og Downhill-sykling på Tron:

Pris: 2000 kr/pers (Min. 3 deltagere)
Tid: 1000 – 1500
Aldersgrense: 14 år
Oppmøte: Alvdal, eventuelt Skysstasjon på Os

Vi kan tilby guidede turer i nettverket av sykkelstier på Tronfjell på Alvdal. Løypene er svært lange, og man kan oppleve alt fra teknisk sykling til stor fart og god flyt. Turen inkluderer shuttle til toppen.

Vi starter med en lengre tur fra platået før den siste oppstigningen til toppen. Derfra følger vi stiene nedover snaufjellet før vi i god flyt ruller ned i Alvdals dype skoger. Her følger en teknisk bit før vi går over i det siste partiet som er utviklet som downhill-løyper av lokale ildsjeler! Vi tar deretter en kort pause før dere blir kjørt opp slik at dere kan ta et par turer til i det nederste flytpartiet.

Turen inkluderer leie av sykkel, alt sikkerhetsutstyr, samt shuttle opp fjellet.

Det forutsettes at deltagere har en del sykkelferdigheter fra før, for å få maksimalt ut av utstyret og dagen. Det er ingen forutsetning at man har prøvd downhill før.

Turen arrangeres ved avtale, ta kontakt på telefon 938 48 301 eller 404 69 369 for bestilling og mer informasjon

Guidet Downhill-sykling i Røros Alpinsenter:

Pris: 1500 kr/pers (Min. 3 deltagere)
Tid: 1000 – 1500
Aldersgrense: 14 år
Oppmøte: Røros Alpinsenter

Vi tilbyr guidet sykkeltur og omvisning i sykkelløypa i Røros Alpinsenter. Løypene er utviklet av Dunder Adventures sommeren 2015. Løypa Dundersalt har god flyt og en del tekniske elementer. For å få det maksimale ut av denne løypa anbefales det at man benytter downhill-sykler beregnet for slik bruk.

Vi starter med en guidet omvisning av løypa der guiden vil ta dere ned løypa steg for steg. Guiden vil også komme med nyttige tips og triks for at dere skal få mest mulig ut av deres opplevelse denne dagen. Deretter blir dere kjørt opp til starten av løypa, så mange turer dere orker og rekker! Vi tar en pause rundt klokken 12 slik at dere får tid til å få energien tilbake før dere får en ny runde med flere turer. Dette er den desidert beste måten og oppleve downhill-løypene på, og vi garanterer at det blir mange høydemeter denne dagen.

Det forutsettes at deltagere har en del sykkelferdigheter fra før, for å få maksimalt ut av utstyret og dagen. Det er ingen forutsetning at man har prøvd downhill før.

Turen inkluderer leie av sykkel, alt sikkerhetsutstyr, samt shuttle opp fjellet.

Turen arrangeres ved avtale, ta kontakt på telefon 938 48 301 eller 404 69 369 for bestilling og mer informasjon.

Guidede stisyklingsturer:

Pris: 350 kr/time
Hvor: Etter avtale
Tid: Etter avtale

Våre ansatte har mange timer på sykkelsetet i fjellene rundt Rørosregionen. Vi kan tilby guidede stisyklingsturer for en unik opplevelse for deg og dine venner. Det forutsettes at deltagere på guidede stisyklingsturer har eget sikkerhetsutstyr og stisykkel. Vi kan være behjelpelig med skyss til startpunkt fra tur, og henting ved endepunkt.

Bildegalleri fra vår sykkelaktivitet

 

Kristine viser frem downhilløypa for begeistrede deltakere i strålende høstsol. Stisykling Destinasjon Røros Guide downhill sykkel bike mountainbike sunrise automn Emilpåkloppredigert Downhillsykling i Hummelfjell.