Jonas Nymoen

Jonas_NymoenJonas ble ansatt i Dunder sommeren 2015. Han var delaktig i byggingen av downhilløypen i Hummelfjell som ble bygd sommeren 2015.

Jonas har tidligere vært en aktiv skiløper og skiskytter før han byttet ut skiene med landeveissykkel. Han fant fort ut at det å sykle i skogen var mye artigere, så han begynte med maratonsykling. Han har deltatt både i Norges Cup og andre store sykkelritt. Når han ble lei av å konkurrere og trene x-antall timer i måneden ville han heller kose seg på sykkelen ute i skogen. Det er far sin Trek Remedy som blir flittig brukt men planen er at han til sommeren skal sykle rundt på sin egen sykkel. Så nå kjenner han mange flotte stier rundt om på Os. Han ønsker at så mange som mulig skal få vite om disse stiene, så det er bare å si ifra om dere ønsker en guidet tur.

Nå som det i sommer ble bygd en vanvittig kul downhilløype i Hummelfjell er drømmen til Jonas at det sommeren 2016 skal bli enda flere og like kule løyper.

Nå har Jonas flyttet til Oslo for å studere økonomi ved Handelshøyskolen BI. Men selv om han har flyttet til Oslo går det ikke lenge i mellom at han dukker opp på Os.